1230+ days with you

| On
8:41:00 PM

Ini bukan masalah jarak yang membentang
Ini bukan tentang alergi rindu yang akan datang terus, terus dan terus
Ini juga bukan rasa yang ingin selalu berada didekatmu

Ini hanya sebuah keinginan untuk bisa melihatmu kapanpun aku mau

But, that are our live, we should be in a different place, we have to bury our longing, we can only look at pictures of the motionless, however our love will stay the same, when we are away and we are close, and it applies today and forever.

I love you, Mas.
2 comments on "1230+ days with you"
  1. jogja ony bnyk lokasi yang cocok buat prewedd yah... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, jogja emang banyak banget spot buat foto pre-wedding. Tapi foto di atas bukan foto pre-wedding mas, foto couple ala ala aja cuma modal tripod kok hahaha

      Delete

Comments are loved. I read every single of them. Make sure you use active profile when leave comment so I can visit your blog too. By the way, don't hesitate to follow my blog because I'm following back! Have a pleasant visit and don't forget to come back! ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature